Tekstikoko: A A A A

Lähetysajat:
Seuraavat lähetykset:
L?HI

 

 

 

1988 - 2018

30v.

Style factory

 


UUTISIA!! Ensimmäinen jaksomme STYLE FACTORYstä kajahtaa Lähiradio Helsingin aalloille 100,3 FM PERJANTAINA 25.10.2019 klo 12:00-12:30


Style Factory tutkii tyyliä, designia ja muotia. Sarjassa käydään läpi eri tyylisuuntia - kuten mitä on androgyyni tyyli tai anime tyyli. Kokonaisuus koostuu useammasta sarjasta, joista osa painottuu esimerkiksi tutkimaan jotain tiettyä tyylisuuntausta ja toiset taas perehtyvät johonkin alalla havaittuun ilmiöön. Jokaisessa jaksossa nostetaan esiin myös ajankohtaisia uutisia liittyen muotiin ja sen synnyttämiin ilmiöihin. 
 Jaksoissa on painokkaasti ammattimainen ja asiantunteva ote, mutta itse ohjelma pidetään silti kepeänä ja viihdyttävänä. Kaikilla jaksoilla on oma teemansa ja kulloiseenkin aiheeseen etsitään kyseisen aihepiirin asiantuntija.


Pilottijakso Style Factoryn podcastista. Kyseinen jakso on tuotettu Paulan ja Jessen ihka ensimmäisen radiostudio harjoituksen myötä. Jaksossa käsitellään androgyyniä tyyliä, joka on lähellä niin Jessen kuin Paulankin omaa tyyliä. Haastattelussa kuullaan rap-artisti Rauha Halkoa, joka ilmentää hyvin sukupuoletonta olemustaan  omassa tyylissään.