Tekstikoko: A A A A

Lähetysajat:
Toimittajat:
L?HI

 

 

 

1988 - 2018

30v.

Lähiradion kesäsirkus

 

Torstai-illan kesätiimi tarjoaa viihdettä ja sirkushuveja koko kesäkuun ajan. Kesäsirkuksen tirehtööreinä toimivat Toni Rönnberg, Päivi Laakso ja Jarmo Suomi.

 

Lähiradion kesäsirkus tarjoaa viihteellisistä torstai-illoista tuttua menoa ja meininkiä.

Tulossa on mm. testailua, illan kaksintaisteluita, viikon keksintöjä sekä katsaukset maailman suosituimmat kappaleet top 10 -listalle ja Suomen viralliselle latauslistalle. Lisäksi ääneen pääsee YouTube-legenda Pasi Viheraho ''Hyvät Naiset Ja Herrat, Pasi Viheraho!'' -osuudessa.

Lähiradion kesäsirkus Instagramissa: https://www.instagram.com/Lahiradionkesasirkus/


Menneet lähetykset

30.6.2016

Kesäsirkus testaa-osuudessa Jarmo yrittää rikkoa banaanin syönnin maailmanennätyksen.

Kesäreportterina toimii ''Riemuloma Kanarialla'' ja ''Karavaanarit'' -tv-ohjelmista tuttu Camping Messilän yhteyspäällikkö Päivi Saarela.

Haastattelussa myös Eukonkannon MM-kisoissa 21. kertaa kisaileva Joni Juntunen.

Kansainväliset saunafestivaalit järjestetään heinäkuussa Ikaalisissa. Löylynlyöjät ry:n puheenjohtaja Jorma Kuukkala kertoo millaista on olla saunomisen ammattilainen ja mitä festareilla tapahtuu?

Lisäksi selviää mm. miksi Toni heitettiin pizzeriasta kadulle, millaisia juhannustaikoja Päivi teki ja mistä on kyse Helsingin pissaskandaalissa?

23.6.2016

Kesärportterina toimii Tuuri-ohjelmista tuttu Tarjoushaukka Jorma Sepponen.

Kesäsirkus testaa-osuudessa antiurheilijat Jarmo ja Toni kokeilevat siipiään koripallokisassa.

Aiheina myös mm. ikävät itikkakokemukset, Tonin todistama irtokarkkimania, Päivin bileet ravintolalaivalla ja juhannus.

Lähetyksessä selviää myös miksi Maija Vilkkumaa raivostui Jarmolle?

Hyvät naiset ja herrat, Pasi Viheraho! -osuudessa tutustutaan ''Hätäkaljat Helsinki'' Facebook-ryhmään ja kuullaan yhteisöläisen kokemuksia palvelusta.

16.6.2016

Nakukymppi-tapahtuman järjestäjä Aarne Heino kertoo mistä on kyse tässä vaapamielisessä juoksukilpailussa?

Kesäreportterina toimii Stand up -koomikko Iikka Kivi Oulusta.

Viikonloppuna uutisoitiin kaakaojauhetta vedettävän nenään kuten kokaiinia. Jarmo Suomi testaa voiko vaaraton kaakao olla pahaksi?

Toni, Päivi sekä Jarmo keskustelevat lähetyksessä kesäduuneista ja haastatteluun saadaan Suomea MM-kisajoukkueessa Minnesotassa edustanut lukiolainen Taru Kortelainen, joka on kesätöissä SOLin laivatiimissä.

Illan kaksintaistelussa 7 sekunnin haaste.

Hyvät naiset ja herrat, Pasi Viheraho! -osuudessa Lahden kaupunginvaltuutettu Terho Anttolainen kommentoi alaikäisten ryyppäämistä kunnan tiloissa.

9.6.2016

Kesäreportterina toimii Valkeakosken kesäteatterin Kirka-musikaalissa Kirkaa näyttelevä Jari Ahola. Lähetyksessä kuullaan tunnelmia Helsingin keskustasta päättäjäisviikonlopulta, kun Jarmo ja Toni jututtivat juhlivaa nuorisoa. Illan kaksintaistelussa Päivi ja Jarmo kisailevat kesähitti-visailussa. Kesäsirkus testaa miten onnistuu perunan kypsentäminen mikrossa sekä miltä se maistuu?

2.6.2016:

Kesäreportterina toimii sosiaalisessa mediassa suursuosiota niittäneen Jounin kaupan kauppias Sampo Kaulanen Ylläkseltä.

Skywheel-maailmanpyörän kaksivuotissynttäreitä juhlitaan torstaina Katajanokalla. Operatiivinen johtaja Heikki Häyhä kertoo kuulumiset paikan päältä ja mm. Helsinkiin saapuvasta ensimmäisestä saunagondolista maailmanpyörässä tai missään huvipuistolaitteessa koko maailmassa.

Kesäsirkus testaa mistä astiasta virvoitusjuoma maistuu parhaimmalta: lasipullosta, tölkistä vai muovipullosta?